5.09.2007 г., 15:36 ч.

ТЪМНО 

  Поезия
514 0 5
Тревогата
Тъжно протегна ръка
Търсейки есенни
Трепети
Тъмно е
Ти се усмихваш едва
Тъпчеш сама
Тъмносинята бездна
Тревите пронизали
Тинята
Тъжно и страшно се смеят

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??