Sep 5, 2007, 3:36 PM

ТЪМНО 

  Poetry
534 0 5
Тревогата
Тъжно протегна ръка
Търсейки есенни
Трепети
Тъмно е
Ти се усмихваш едва
Тъпчеш сама
Тъмносинята бездна
Тревите пронизали
Тинята
Тъжно и страшно се смеят

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??