28.02.2009 г., 13:54 ч.

Тъмно 

  Поезия » Бели стихове
1119 0 17

 

 

 

вятърът хлипа

 

в скута на зимата

 

рони звезди

 

почернялата нощ

 

ято мечти

 

с тишината отлита

 

небето се къпе

 

в море от разкош

 

спокойна и ясна

 

луната изстива

 

в сляпо ридание

 

потъва сънят

 

в мъгла недоверие

 

от непростимост

 

отвъд хоризонта

 

заспал е денят

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??