Feb 28, 2009, 1:54 PM

Тъмно 

  Poetry » White poetry
1122 0 17

 

 

 

вятърът хлипа

 

в скута на зимата

 

рони звезди

 

почернялата нощ

 

ято мечти

 

с тишината отлита

 

небето се къпе

 

в море от разкош

 

спокойна и ясна

 

луната изстива

 

в сляпо ридание

 

потъва сънят

 

в мъгла недоверие

 

от непростимост

 

отвъд хоризонта

 

заспал е денят

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??