19.08.2010 г., 20:21 ч.

Тънки мрежи 

  Поезия » Друга
562 0 2

 

 

                                    Тънки мрежи

 

 

 

 

                    Тънки мрежи времето разплита,

                    да полетя волна над света...

                    тука вехне моята душа и търси,

                    търси светлина...

                    Душата ми е волна птица,

                    но страда тя в своята тъма,

                    тънки мрежи пак разплита

                    и ридае тъжно в нощта.

                    Ето, синият простор ме вика,

                    изгрява ново утро след дълга

                    непрогледна нощ...

                    изчезват бавно страховете,

                    изгрява ново утро над света...!

                    Сребреят разкъсаните мрежи,

                    полюшквани от тихия ветрец,

                    душата ми полита окрилена,

                    опиянява се от свободата,

                    че си човек  тук на този свят...!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила Кати, няма на света мрежа, която би спряла полетът на душите ни и жаждата им за сбобода и светлина!
    Радвам се, че в твое лице открих още една сродна душа! Успех!
  • Синият простор те вика!
Предложения
: ??:??