15.12.2009 г., 12:57 ч.

Търново 

  Поезия
410 0 0

Търново

 

Търново!

За мене твойте светлини

                са по-сияйни от звездите,

звезди, които блесват в мрака

                една

                       след

                                 друга

и угасват,

                    за да разкрие утринта

неземната ти красота.

 

О, Търново!

                Град приказка денем си ти,

                която чака -

                            да я прочета,

а нощем – истинско съцветие

                  от влюбени очи.

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??