4.09.2007 г., 14:35 ч.

Търсене 

  Поезия
653 0 3
                                 И пак ще хвана ръката ти,
                                 пристигнала от далеч и дълго чакана.
                                 Може би ще е груба и ужасна,
                                 но знам, че сърцето е прекрасно.

                                И ти ми липсваше, макар да знаех,
                                че ще срещна принца.
                                Търсих, гледах, подминавах,
                                но истинския не забелязвах.
                                А бродих къде ли не...
 
                                 Скитах се, мечтаех,
                                 а ти си чакал мене...
                                 Толкова се заблуждавах!
                                 Теб ли търсих или ти мене?

© Боряна Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??