26.05.2022 г., 23:02 ч.

Търсете ме 

  Поезия
328 3 3

Търсете ме в огньове нестинарски,

във пяната на луднал водопад,

в отблясъци луна на прилив морски,

в безвремието между Рай и Ад.

 

Търсете ме сред залеза на август,

на дъното, до мидите със перли,

в разнеженото утро – бучка сладост,

разтворена, копнееща безмерност!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??