May 26, 2022, 11:02 PM

Търсете ме 

  Poetry
327 3 3

Търсете ме в огньове нестинарски,

във пяната на луднал водопад,

в отблясъци луна на прилив морски,

в безвремието между Рай и Ад.

 

Търсете ме сред залеза на август,

на дъното, до мидите със перли,

в разнеженото утро – бучка сладост,

разтворена, копнееща безмерност!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??