4.01.2012 г., 18:49 ч.

Търси ме 

  Поезия » Друга
435 0 1

 

Търси ме, някога ще ме намериш,
непознат ще видиш в моето лице.
Кой съм едва ли ще се сетиш,
ще трепне, вярвам, твоето сърце.
...
Търси ме, вярвай, че това съм аз,
скрил дълбоко в душата обичта.
Историята пишех с поетичния елмаз,
за тази среща тя с години си мечта.

Търси ме, с обичта в сърцето,
следвай пътя, той е за това.
Върви по него там, додето
намериш в живота твоята мечта.
В..Й. 29.12.2011г

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??