26.06.2011 г., 13:07 ч.

Търсих те 

  Поезия
813 0 2

Попитах слънцето къде си,

а то ме ослепи.

Попитах луната къде си,

а тя душата ми смрази.

Попитах вятъра къде си,

а той събори ме в калта.

Пълзях тогава осакатен навеки,

но не спрях да питам къде си.

© Ивелина Ивайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??