Jun 26, 2011, 1:07 PM

Търсих те 

  Poetry
815 0 2

Попитах слънцето къде си,

а то ме ослепи.

Попитах луната къде си,

а тя душата ми смрази.

Попитах вятъра къде си,

а той събори ме в калта.

Пълзях тогава осакатен навеки,

но не спрях да питам къде си.

© Ивелина Ивайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??