7.03.2017 г., 18:06 ч.  

Търсим се 

  Поезия » Свободен стих
470 3 7

 

Търсиш ме…

… в малката капка роса

на момината сълза

цъфнала в  двора,

 

Търся те…

...в слънчевия лъч,

който я огря

и жадно изпи.

 

Търсим се…

Ще се намерим ли

преди да се разминем?

© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??