Mar 7, 2017, 6:06 PM  

Търсим се 

  Poetry » Free verse
414 3 7

 

Търсиш ме…

… в малката капка роса

на момината сълза

цъфнала в  двора,

 

Търся те…

...в слънчевия лъч,

който я огря

и жадно изпи.

 

Търсим се…

Ще се намерим ли

преди да се разминем?

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??