7 mar 2017, 18:06  

Търсим се 

  Poesía » Verso libre
416 3 7

 

Търсиш ме…

… в малката капка роса

на момината сълза

цъфнала в  двора,

 

Търся те…

...в слънчевия лъч,

който я огря

и жадно изпи.

 

Търсим се…

Ще се намерим ли

преди да се разминем?

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??