20.12.2008 г., 9:29 ч.

Убиец на любов 

  Поезия
520 0 1

Казваш ми, че си отиваш!

И защо си мислиш, че интересува ме това?

Върви! Вече можеш спокоен да заспиваш!

Нима не знаеш, че отдавна уби любовта?

Нека някоя друга да слуша твоите слова

и вечер да въздиша, когато е отново сама.

А аз пак ще обичам, напук на всички лъжи

и няма вече да страдам по измамните ти сини очи.

Ще сбъдна мечтите, по които

въздишах преди да те срещна.

И ще се моля на Бога да спаси

душата ти грешна!

© Християна Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??