10.04.2014 г., 17:09 ч.

Убийствено ще те обичам... 

  Поезия
393 0 6

Очите ти са нежен цвят
и спомени в сърцето плисват,
а демони във мене спят
с ромоленето на чуден Искър.

Ръцете ти са ален мак,
но приличат на лечебни вишни,
не искам да докосна тях,
а душата да разнищя скришом.

Прости ми и за този грях,
че в тъмното и теб въвличам,
дълго себе си в съня винях,
сега убийствено ще те обичам!





© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??