11.10.2011 г., 15:45 ч.

Уцели душата ми ти 

  Поезия » Любовна
556 0 0

Уцели душата ми ти

и мисля за теб до зори,

неспирно проливам сълзи

и се чудя къде ли си ти.

 

Къде си, питам се аз,

с кого си в тоз тъй късен час,

защо ли гласа ти все чувам

и за твойте целувки жадувам.

 

Уцели сърцето ми ти,

запали любовни искри,

не мога аз друг да обичам

и любовни слова да изричам.

 

Ще чакам аз нощи и дни

и огънят в мен ще гори,

ще чакам и за теб копнея,

за тебе само ще живея.

 

Аз знам, че ще се върнеш някой ден,

дори да бъдеш като лед студен,

аз ще запаля в твоето сърце искри

и любовта ми, знам, ще победи.

 

Чистата и искрена любов

не загива във света суров,

тя се справя с всякакви беди

и не може нищо да я разруши.

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??