24.05.2020 г., 23:15 ч.

Учители добри 

  Поезия
531 1 0

Учители мои добри,

опора на света.

Благодаря за неспирните ви грижи,

да растем нагоре към върха!

 

Учители прекрасни,

без вас светът щеше да е друг.

Благодаря ви, че ви има

с вашия неспирен труд!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??