Учителко любима, целувам ти ръка,
благодаря изричам всеки ден на глас,
за вниманието и твойте грижи мили
с теб гордея се споменавам го в тозчас.
За това, че всеки ден ти без умора,
за нас бе всичко майка, дори опора.
С любовта си твоя ти знания ни дари,
а и подарък, дар най-ценен ни подари.
Благодаря ти, казвам аз от все сърце,
учителко любима за мен ти бе тъй добра!
Като орлица ти държеше моята ръка
в радост, а също и в най-голямата беда.
Автор: Виктория Милчева-Тири М
© Виктория Милчева Всички права запазени