25.05.2017 г., 23:18 ч.

Удавница 

  Поезия » Любовна, Еротична
799 1 0

 

В съня ти ще вляза
потайно и тихо,
от небето ще сляза
омайно в стихо!

 

На душата нетленна
плътта ще повия
със сарито неземно
на небесен месия!

 

С дъхът си в бриз
коси ще погаля,
зрънцата къпинени
с езиче ще вая!

 

И на зората, когато
лъчи теб окъпят,
с утрото - златното
мен ще оставят!

 

Пчелица съм в дланите
на мойта удавница,
за любовните горести -
сладката сламчица!

 

21. 05. 2017 г.

 

© Todor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??