23.07.2017 г., 20:36 ч.

Ухание на обич 

  Поезия » Любовна
533 0 6

 

Кадифена мелодия

и медена сладост

в мен се разливат

винаги щом те помисля

и ставам сълза –

кехлибарено топла,

отронена с обич за теб.

 

***

Очите ти са звезди

и сипят цветен прашец,

а с теб всичко ухае

на обич.

 

***

Сънят на липите

е украсен със светулки.

Твоят –

с целувките ми.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??