7.12.2016 г., 14:24 ч.

Ухание на роза 

  Поезия » Любовна
1134 4 8

 

Да можех с обич в миг да те създам
чрез нежното ухание на роза –
аз повече не ще остана сам,
защото ти във мен ще се разтвориш.

 

Но няма как с душа да те даря –
да пуснеш в сън най-светлия си корен,
не ще заместиш всичките цветя,
които не покълнаха пред Бога!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??