7.02.2009 г., 9:49 ч.

Ухание в мрака 

  Поезия » Любовна
591 0 2

"Наполеон е Наполеон,
          защото Жозефина е
          до него!"
                 Наполеон

 

Наполеоне мой,
когато отдавам вземай
толкова колкото ти е нужно,
толкова колкото можеш да приемеш,
а останалото ще ти съхраня за утре.

 

Аз не мога
да претеглям,
да намалям,
да спра...
От Нулата много ли ще ти е?
Какво ще имаш?

 

Когато отдавам,
а ти търсиш другаде
стоте врати стоят отворени,
защото истинска Любов е тази,
която при вълна осем бала оцелява.
При деветата - е в Рая!

 

Затова, когато отдавам вземай!
Толкова ли е трудно?

 

- Не искам нищо повече!
А само,
да те нося на крилете си!

 

MUZIKA>>>  Enya

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??