9.08.2011 г., 17:09 ч.

Уж беше 

  Поезия » Друга
505 0 2

 

Уж беше утро, ранина

и гледахме прехласнати зората...

Кога отскочи слънцето

на пладнина?!

Кога ни сграбчи жега непозната?!...

 

Уж бе средата на деня

и пълни бяхме с мъдрост и със сила...

Кога довтаса неусетно

вечерта?!...

Кога тъй бързо беше се стъмнило?!...

 

Уж бе вечерна тишина

и време за мечтаната почивка...

Кога нощта кълбото черно

размота?!

Кога угасна нашата усмивка?!...

 

Уж беше...

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??