Aug 9, 2011, 5:09 PM

Уж беше 

  Poetry » Other
503 0 2

 

Уж беше утро, ранина

и гледахме прехласнати зората...

Кога отскочи слънцето

на пладнина?!

Кога ни сграбчи жега непозната?!...

 

Уж бе средата на деня

и пълни бяхме с мъдрост и със сила...

Кога довтаса неусетно

вечерта?!...

Кога тъй бързо беше се стъмнило?!...

 

Уж бе вечерна тишина

и време за мечтаната почивка...

Кога нощта кълбото черно

размота?!

Кога угасна нашата усмивка?!...

 

Уж беше...

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??