18.12.2007 г., 9:09 ч.

Уж са ангели жените 

  Поезия » Друга
721 0 17
 

Уж са ангели жените,

а пък как се случи -

ни един от моя випуск

на жена не случи!

 

Някои по две, а други

и по три смениха -

всички до един от трън

на глог се насадиха!

 

Даже аз веднъж намислил

бях да се развеждам,

но жените на познатите

като поглеждам,

 

и като ги комбинирам

кой с коя се схожда,

моята жена - си мисля -

най-си ми подхожда!

 

Разведа ли се със нея -

и пишман ще стана!

 

Бих я заменил - със радост -

само за Светлана!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??