Уж са ангели жените,
а пък как се случи -
ни един от моя випуск
на жена не случи!
Някои по две, а други
и по три смениха -
всички до един от трън
на глог се насадиха!
Даже аз веднъж намислил
бях да се развеждам,
но жените на познатите
като поглеждам,
и като ги комбинирам
кой с коя се схожда,
моята жена - си мисля -
най-си ми подхожда!
Разведа ли се със нея -
и пишман ще стана!
Бих я заменил - със радост -
само за Светлана!
© Ангел Чортов All rights reserved.
със идеята за "бартер" нов...
То хубаво е със Светланал
но позакъснял си с този лов.
А и опасност има да случиш
на по-голямо зло... Мълчи,
не се знае каква ще улучиш,
"дявола под камък нека спи".
Поздрав и усмивка за усмивката ти.