16.09.2008 г., 13:31 ч.

Укротих 

  Поезия » Любовна
567 0 3

Укротих ураганния дъжд -

летен, зрял, ненавременен.

Откъде-накъде този мъж

моя свят с абордаж ще превземе.

Извинете, бях вече

и там,

друга азбука учех да сричам.

Половинка не станах,

за срам.

Себе си не отричам.

И по вещерски мокра и зла,

отвари от биле наричам.

Колендро ми прогонва съня -

момиче в ливадите тича.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??