20.11.2012 г., 10:35 ч.

Улица “Любов” 

  Поезия » Любовна
676 0 2

Здравей, любов! Получих есемеса,
обличам се и тръгвам на адреса!
Благодаря ти, че си чула моя зов –
на път съм вече за улица “Любов”!
Какво като вали и е дъждовно,
аз съм в настроение любовно!
Очаквам среща със мъжа отсреща,
мокра от дъжда, но съм гореща!
Благодарение на тебе, срещнах него,
той е всичко, за което съм мечтала!
Почти забравих женското си его –
за него и живота бих си дала!
Превърна ме в желана и значима,
припомни ми, че още съм жена!
Показа ми, че съм незаменима
и щедро ми поднесе любовта!
А тя танцуваше във капки дъжд 
и аз с ръце посягах и я взимах.
За нея си мечтаех не веднъж,
но обич само в сънищата имах.
Усетих я във дланите, в очите –
накрая беше чула моя зов.
Тя беше същата като в мечтите,
с мъжа от улица “Любов”...

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??