23.10.2007 г., 10:45 ч.

Улица "Мечта" 

  Поезия
467 0 2

Улица “Мечта”

Вървя сама

по улица една,

наречена”мечта”.

Лицето ми грейва с усмивка като звезда,

тя стопля хиляди сърца

и грее силно, като милиони слънца!

По тази улица вървят много хора,

те просто търсят някаква опора!

И намират я във всеки срещнат

и усещат,

че и те са нужни!

Тази улица “ мечта”

е най-красивата в света,

в нея преплитат се съдби!

Съдби – човешки,

с малко грешки!!!

На тази улица “мечта”,

аз открих любовта

и опитах от страстта!

Просто срещнах сродна душа…

винаги ще помня тази улица “мечта” !

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??