Улици
Сладки
Завои
Пътуване
Прибирам се вкъщи
Светът
Надул се е
И се е намръщил
А в главата ми
Играе
Студената вълна
Черно-бели снимки
Знамена
Те знаят
Още те помнят
Генерацията на умрелите кучета
Плачат
Понякога
И аз с тях
И в няколко часа
Музика
И свои поеми
Живеем в островите си
И чакаме
Нещо да се случи
Помахай ми
От отсрещния блок
Аз знам какво слушаш
Измираме бавно
Последните
Останали
Под ударите
На фалшивото утро
Кажи на боговете
Че утре
Не е бъдеще
Кажи им
Да ни чакат
Готови сме
Ще продължим
Тихата революция
...и им кажи
Че ни липсваш
30.10.2007 (на Митко Воев)
© Десислав Илиев Всички права запазени