8.11.2018 г., 9:08 ч.

Ум и сърце 

  Поезия » Друга
489 0 1

В ума си дефинираме Твореца,

като огледално отражение

на самите нас.

Пробужда се тихото присъствие

Разбираме милост...

Разбираме състрадание...

Разбираме любов...

 

А пътят към истината

не  е ли усилие на сърцето?

Къде е грехът?

Оставете сърцето да ви води,

а не умът!

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??