Nov 8, 2018, 9:08 AM

Ум и сърце 

  Poetry » Other
497 0 1

В ума си дефинираме Твореца,

като огледално отражение

на самите нас.

Пробужда се тихото присъствие

Разбираме милост...

Разбираме състрадание...

Разбираме любов...

 

А пътят към истината

не  е ли усилие на сърцето?

Къде е грехът?

Оставете сърцето да ви води,

а не умът!

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??