3.07.2015 г., 8:55 ч.

Умалително 

  Поезия » Философска
297 0 1

                                                                                човек

                                                                       е умалително от

                                                                             човечище

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??