1.12.2005 г., 19:49 ч.

Умирах 

  Поезия
1106 0 1

Умирах във ръцете ти,
 ти не ме спаси.
Умирах се във очите ти,
 ти не ме спаси.
Умирах в спомените ни,
 ти не ме спаси.
Умирах се в сълзите ти,
ти не ме спаси.
Умирах с твоето "Обичам те",
ти не ме спаси.
Умирах и възкръсвах,
топях се и горях,
падах и се възвишавах,
задушавах се и дишах...
...за да умра във твоите ръце!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??