Dec 1, 2005, 7:49 PM

Умирах 

  Poetry
1108 0 1

Умирах във ръцете ти,
 ти не ме спаси.
Умирах се във очите ти,
 ти не ме спаси.
Умирах в спомените ни,
 ти не ме спаси.
Умирах се в сълзите ти,
ти не ме спаси.
Умирах с твоето "Обичам те",
ти не ме спаси.
Умирах и възкръсвах,
топях се и горях,
падах и се възвишавах,
задушавах се и дишах...
...за да умра във твоите ръце!

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??