16.12.2010 г., 14:45 ч.

Умират бавно, нямо дните... 

  Поезия » Философска
453 0 3

              Умират бавно, нямо дните 

              и залез гасне в две зеници,

                       зловещо лумват в рой звездите,

           сплотяват своите редици

                  и гневно идат в мрак обвити.

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??