Dec 16, 2010, 2:45 PM

Умират бавно, нямо дните... 

  Poetry » Phylosophy
455 0 3

              Умират бавно, нямо дните 

              и залез гасне в две зеници,

                       зловещо лумват в рой звездите,

           сплотяват своите редици

                  и гневно идат в мрак обвити.

 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??