18.02.2021 г., 23:13 ч.

Умолявам 

  Поезия
314 1 2

Нямам друго във своите длани,

тънко цветенце с крехки листа.

В сърцето ми дишат побрани

Моя Бог и безброй чудеса!

 

Всеки тежък момент или сблъсък

често идва в най-точния час.

Сякаш цели от душата да къса,

но откъсва единствено грозното „аз.“

 

После идват минутите тихи

след поточета чисти сълзи.

След прегръдка от Истина, в щрихи

се надбягват красиви мечти.

 

Нямам друго във моите длани

тънко цветенце, с крехки листа.

Вземи го – днес небето те кани:

моля те, помири се с твоя Баща.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??