Нямам друго във своите длани,
тънко цветенце с крехки листа.
В сърцето ми дишат побрани
Моя Бог и безброй чудеса!
Всеки тежък момент или сблъсък
често идва в най-точния час.
Сякаш цели от душата да къса,
но откъсва единствено грозното „аз.“
После идват минутите тихи
след поточета чисти сълзи.
След прегръдка от Истина, в щрихи
се надбягват красиви мечти.
Нямам друго във моите длани
тънко цветенце, с крехки листа.
Вземи го – днес небето те кани:
моля те, помири се с твоя Баща.
© Мария All rights reserved.