29.10.2022 г., 19:29 ч.

Уморена 

  Поезия
160 0 0
УМОРЕНА

Умът дълбае свойте си бразди, а

Мракът спуска се да го прегърне

Обичам нощем да броим мечти,

Решени да ги сбъднем, щом се съмне

Е, ще се съмне ли, и то кога

Не знам това, не мога да ви отговоря

А само мога да ви уверя:

                            сега се чувствам адски….

© Любомира Нанева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??