Oct 29, 2022, 7:29 PM

Уморена 

  Poetry
146 0 0
УМОРЕНА

Умът дълбае свойте си бразди, а

Мракът спуска се да го прегърне

Обичам нощем да броим мечти,

Решени да ги сбъднем, щом се съмне

Е, ще се съмне ли, и то кога

Не знам това, не мога да ви отговоря

А само мога да ви уверя:

                            сега се чувствам адски….

© Любомира Нанева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??