11.06.2008 г., 1:31 ч.

Уморени надежди 

  Поезия
835 0 15
 

Уморени са надеждите

от съмнения и истини.

Отмалели са от полети

и нямат сили за мечти.

Разкъсани от болка,

те кацат на брега.

И в спомен тихо ще се скрият

до следващата пурпурна зора. 

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??