Jun 11, 2008, 1:31 AM

Уморени надежди 

  Poetry
830 0 15
 

Уморени са надеждите

от съмнения и истини.

Отмалели са от полети

и нямат сили за мечти.

Разкъсани от болка,

те кацат на брега.

И в спомен тихо ще се скрият

до следващата пурпурна зора. 

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??