17.05.2013 г., 20:36 ч.

Уморени са очите ми, любими... 

  Поезия » Любовна
775 1 1

Уморени са очите ми, любими, да се взират в пътя прашен все за теб.

Уморена е душата ми, прости ми,  да копнее без минутка да се спре.

Уморено е сърцето да пулсира във очакване на всичко недошло.

Уморих се да тъгувам и умирам,  ден по ден... безропотно…

Уморих се, трябва да отдъхна,  да те чакам просто ме убива.

Знам  безсънна ще замръкна, а очите тъжни... ще се взират.

© Стон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чакаш, чакаш... и животът минал! Не страдай, а смело продължавай напред, животът е един! Прегръдка!
Предложения
: ??:??