14.10.2008 г., 7:54 ч.

Уморено те чакам... 

  Поезия » Любовна
1003 0 34

Уморих се. От толкова гари.

От перони без изход, на глухо.

Думи... срещи... ръце - океани...

и мечти, май кънтящи на кухо...

Уморих се. Очите слепеят.

И понякога страстно зоват,

туй, което устата немеят,

а душите на ум се кълнат...

Уморих се. И в радост, и в болка

да посрещам деня със любов.

Да изглеждам щастлива и бойка...

и от погледи, без послеслов...

Уморено те чакам. Ти знаеш.

И дори в най-отчаян момент,

туй очакване още ме кара

да посрещам поредния ден...

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??