Напусна ме!Избяга!Скри се!
Не искаше да чуеш повече за мен
пренебрегна пак молбите ми "Върни се"
и ме гледаше със поглед празен и студен
Остави рана във душа, ранима лесно
като ми каза, че не искаш да си с мен,
и сигурно било ти е много интересно
ще умра ли? или ще бъда само съкрушен
Напусна ме!Избяга!Потопи се!
във фригидно черен океан
и с привидно съжаление духа успокои си,
че пред портата ти чаках във сълзи облян
Превъзмогнах те!Умря във мен
даже и за теб не искам повече да чувам
Окултно спомена за теб изпепелен
Така се радвам че умря!И даже ще празнувам
© Петър Адамов Всички права запазени