21.07.2016 г., 21:18 ч.

Унес 

  Поезия » Друга
662 1 2

Седейки на запрашената масичка с потънали в сенки очи,
гледам през скования от студ прозорец, навяващи надежди и далечни мечти.
Изнемощял от изминатия ден, притварям бавно в унес сладък очи,
защото виждам щастие в своята умора,
а безсънието ми под раменете едвам ме държи.
Отивам до вратата със старата брава,
а отвъд нея тъмнина.
Нося се бавно във нея и промъкна се покрай мен образ на моята съдба.
Здрависах се с нея, а тя грубо ме грабна и крайниците ми скова и в миг сетен на страх отворих очи и виждах все още отенъците...
от навяващи надежди и далечни мечти.

© Лев К Всички права запазени

сън

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??