25.03.2010 г., 14:43 ч.

Упоен... 

  Поезия » Източни форми
593 0 14

Упоен спомен.

Жива рана - мечтата.

Приспана болка.

           ...

Скъсана вяра.

Тежки кръпки - истини.

Тропосан страхът.

          ...

Срязана тъга.

Пречистени мислите.

Събуждане. Звън...

 

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??